Valmistamisaeg: 10 - minutit
• 1 pakk külmutatud rohelisi herneid (400 g)
• vastavalt maitsele soola ja/või sojakastet
• umbes ½ l vett
• paar saiaviilu röstimiseks
Aja potis vesi keema. Vala keeva vee sisse külmutatud herned ja natuke soola või sojakastet. Lase hernestel kuskil 10-minutit podiseda. Samal ajal võta paar saiaviilu ning rösti need röstris krõbedaks. Siis lõika röstsaiad ribadeks. Neid saad hiljem supi sisse kasta. Kui herned on pehmeks keenud, võta pott tulelt ning püreesta saumiksriga supp mõnusalt kreemjaks.
Oli tõesti maitsev!
VastaKustutaVäga tore kuulda, Ingrid! :)
VastaKustutaNii vähestest komponentidest supp, aga tohutult maitsev! Soovitan väga seda proovida.
VastaKustutaSuper, et maitses! Ma polegi seda ammu valmistanud. Praegu suvisel ajal oleks eriti hea seda värsketest hernestest teha.
Kustuta