- üks suur lillkapsapea
- 4 - 5 viilu leiba (mina kasutasin Rehe vormileiba)
- 3 - 4 sl õli
- vastavalt maitsele soola ja pipart
- 4 salveilehte
- maitserohelist
Võta keskmine sügavam ahjuvorm ning pudista sinna lillkapsas väiksemaks, suuremad õisikud võid ka lõigata. Pudista juurde ka leivaviilud ja lisa soola, pipart ning rebitud salveilehed. Sega kätega kõik hoolikalt läbi ning küpseta ahjus 200-kraadi juures umbes 40-minutit. Soovi korral kaunista maitserohelisega. Sobib süüa niisama või mõne teise toidu kõrvale. Meie sõime koos täisteraspagettidega :)
[...] Ahjuroog lillkapsa ja leivaga on mõnus jõululaua lisand. [...]
VastaKustutaKinnitan, et väga hea oli. Päriselt. Viis keele alla.
VastaKustutaSuper! :)
VastaKustuta