Need trühvlid ise on ÜLILIHTSAD ja võrratult maitsvad. Valmivad tõesti loetud minutitega ja meenutavad Raffaellot. Kindlasti sobivad ka need näiteks külla kingiks viia. Maitsvat
trühvlivoolimist!
22 - 23 trühvlit
· 400
g purk kookospiima (rasvasisaldus vähemalt 16-17%, minu lemmik on Santa Maria lilla purk)
· 3 kuhjaga spl tuhksuhkrut
· ½
tl vanillisuhkrut
· 80
g kookoshelbeid
· 100
g mandlilaaste
· +
kookoshelbeid trühvlite katmiseks
Hoia kookospiimapurki üleöö külmkapis. Järgmisel
päeval keera purk tagurpidi, tee lahti ja vala vedel osa pealt ära. Põhja
jäänud paks kookoskreem kaabi sügavamasse kaussi. Lisa suhkrud ja sega kahvliga
õrnalt läbi. Lisa kookoshelbed ja mandlilaastud. Sega kahvliga, maitse ja lisa vajadusel suhkrut. Vormi segust väikesed pallikesed. Lõpus veereta palle kookoshelvestes. Säilita külmkapis.
Tere tore Sandra Vungi, proovisin siis neid komme, tulid päris toredad aga natuke lahjad nagu. Selline tunne et suhkrut peaks olema veel juures.. hmm.. muidu kui uuesti teen, siis vist lisaks mingit sorti suhkrut veel.. oskate soovitada? Muidu aga suur tänu retseptide eest, just sõin hommikuks kikerherne omletti! :) kaunist päeva!
VastaKustutaSuur aitäh retsepte katsetamast! Järgmisel korral soovitan lihtsalt suhkrukogust natuke suurendada.
KustutaHuvitav, kuidas see meega võiks maitsta...
VastaKustutamesiselt
KustutaTere,
VastaKustutaMinule, maiasmokale, tundus ka kohe alguses, et jääb kuidagi lahjaks ning lisasin maitse järgi suhkrut juurde. Samuti suurendasin kookoshelveste kogust.
Hei! Tasub tõesti vastavalt enda maitsele kohendada. Alati saab suhkrut juurde lisada.
KustutaMulle väga maitsevad need ja just meeldib, et pole liiga magusad
Kustuta