Minu lemmik salatid on endiselt lihtsad. Mulle näiteks ei meeldi, kui salatisse on pandud paprikat, õuna või värsket kurki. Seetõttu lisangi tavaliselt lisaks kastmele ainult kvaliteetseid konservherneid ja marineeritud kurki. Seekord läks siia ka hakitud toorest sibulat, mis lihtsalt sobis väga hästi. Vabalt võib muidugi lisada taimset vorsti. Eriti hakitud taimseid viinereid, mis on väga maitseküllased. Näiteks eile valmistasin neist viineritest vana head vorstikastet. See oli nii identne kastmega, mida aastaid tagasi lihasööjana sõin, mis pani mind veel rohkem imestama, miks juba kõik maailma vorstid taimsed pole :)
6 - 8 inimesele
- 300 g pastat (keetmata)
- suur purk konserverherneid (nt. Bonduelle, 660 g)
- 200 g hakitud marineeritud kurki (u. 6-7 väiksemat kurki)
- pool sibulat, hakitud
- isetehtud hapukoort päevalilleseemnetest
- soola ja pipart vastavalt maitsele
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar