• 1 küüslauguküüs
• natuke soola
• pipart
• 1,5 sl värsket sidrunimahla
• 100 ml oliiviõli
Purusta kikerherned köögikombaini või käsimiksriga. Lisa tükeldatud küüslauguküüned, sool, pipar, sidrunimahl ning oliiviõli. Mikserda veel, kuni tuleb ilus ühtlane mass. Kui hummus sai liiga paks, lisa veel natuke õli või vett. Soovi korral lisa ka veel soola.
[...] mõned supilusikatäied hummust [...]
VastaKustutaHei!
VastaKustutaOlen mõelnud juba tükk aega sellele, et võiks hummust teha, aga kodus on olemas kuivatatud kikerherned. Kas Sa oled kuivatatud kikerhernestest ka hummust teinud? Kas sel juhul tuleks peale leotamise ka neid veel keeta?
Parimat soovides, A :)
Jaa, olen teinud küll kuivatatud kikerhernestest. Tasub neid korralikult leotada (12h) ja seejärel pehmeks keeta ning siis kasutada nagu konserveeritud kikerherneid.
Kustuta