neljale inimesele
• 250 g (köömnetega) tofut
• mõni tomat
• 1 suurem suvikõrvits
• paar kartulit
• taimset koort
• cayenne’i pipart
• mõni sibul
• köögiviljapuljongit
• rosmariini
• tüümiani
Lõika tofu kantideks ja tomatid, suvikõrvits, kartulid ja sibulad ratasteks. Lao antud toiduained ahjuvormi endale meeldivas järjekorras. Näiteks tomat ja suvikõrvits võiks kõrvuti olla, neile see meeldib. Kui oled oma hoolika ladumistöö ära teinud, siis vala kõik üle sellise kastmega: kuumas vees lahusta natuke köögiviljapuljongit, kaerakoort, sojapiima või soolast tofukreemi, Cayenne’i pipart, rosmariini ja tüümiani. Vedelikku peaks olema umbes pool sama palju, kui on köögivilju. Küpseta ahjus 200-kraadi juures, kuni kõik köögiviljad on pehmed.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar