• 1 suur kaalikas
• 3 suurt porgandit
• 3 sibulat
• 100 g kuivatatud hakksojamassi
• 2 köögiviljapuljongi kuubikut
• 2 - 3 sl nisujahu + 100 ml külma vee segu (umbes hapukoore paksune)
• (musta pipart)
• (paar sl taimset koort) või tee koor ise
• (maitserohelist)
Koori ja tükelda kaalikas ja porgand, keeda mõlemad koos pehmeks ning kurna. Pruunista pannil tükeldatud sibul, lisa kurnatud kaalikas ja porgand, sojahakkmass, puljongikuubikud ning umbes 3 kruusi kuuma vett. Keeda paar minutit ning lisa kiirelt segades jahu-vee segu. Kuumuta paar minutit ning soovi korral lisa soolast tofukreemi või kaerakoort. Serveeri näiteks purustatud musta pipra ja maitserohelisega.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar