• 1 keskmine baklažaan
• 4 kartulit
• 4 peenemat porgandit
• 3 sibulat
• 3 küüslaugu küünt
• kahest piimakeedust järele jäänud okarat
• 300 ml sojapiima
• sama palju kuuma vett
• teelusikatäis karripulbrit
• natuke purustatud musta pipart
• 2 - 3 köögiviljapuljongi kuubikut (vastavalt maitsele)
Kuumuta paksema põhjaga potis õli. Lisa tükeldatud sibulad (lõikasin kõik köögiviljad poolkuu kujulisteks tükkideks), natukese aja järel porgandid, baklažaan, küüslauk ja kartul. Vala köögiviljadele peale sojapiim, okara, vesi ja kõik maitseained. Lase toidul kaanetatud potis podiseda keskmisel kuumusel senikaua, kuni kartul ja porgandid on pehmed (vahepeal sega). Naudi koos värske kukli või leivaga.
Olen alati küpsetanud sojapiimast järgi jäänud okara ära. Tore, et leidsin soolase toidu retsepti! See supp on minu arvates VÄGA maitsev ja toitev. Teen kindlasti veel ja veel :)
VastaKustutaNii vahva, et meeldis, Linda! :) Minu arust ka üks maitsev moodus, kuidas okara ära kasutada.
VastaKustuta