Ütlen ausalt, et olin algul skeptiline, kui mõtlesin toorest naadist tehtud pestole. Supi sees ja mujal kuumutatuna on naat super, aga toorelt? Koos india pähklite, küüslaugu ja oliiviõliga sai naadist siiski äärmiselt mõnus ja mahe määre, mis sobib nii leivale kui ka pasta sisse.
• paar peotäit nooremaid naadilehti
• väiksem pakk ndia pähkleid
• veerand klaasi oliiviõli
• näpuotsatäis soola
• suur küüslauguküüs
Loputa naadilehed kergelt läbi ning purusta koos ülejäänud ainetega ühtlaseks pestoks. Säilita külmkapis.
[...] koostisosad hetkel olemas ka), seenepasteedi, pähkli toorjuustu ja koheva hernepasteedi. Naadipestot tahaks ka proovida, aga kuna mul pole siin oma aeda, kust naate korjata, siis see idee vast oodaku [...]
VastaKustuta