• 0,5 l sojapiima
• 5 dl nisujahu
• 1,5 tl küpsetuspulbrit
• umbes 3 sl suhkrut (vastavalt maitsele)
• näpuotsatäis soola
Võta üks suurem kauss ning seda seal segamini nisujahu, küpsetuspulber, suhkur ja sool.. Vala peale sojapiim ning sega või mikserda kõik hoolikalt läbi. Jäta tainas umbes veerand tunniks seisma. Seejärel vala kuumale pannile õli ja umbes pool kulbitäit pannkoogitainast. Prae mõlemalt poolt krõbedaks.
[...] *Pannkoogid – Osa nisujahust asendasin kapinurgas konutanud täistera-nisujahupaki lõpuga. Parimad. Pannkoogid. Ever! :) Vaarikamoos (NB! Pektiiniga, mitte loomse želatiiniga, eksju;)) peale ja superluks. Praadimisel kasutasin nii rapsiõli kui ka natukene Flora/Rama Culinesse’i (või asemel). [...]
VastaKustuta