- paras ports riisiputru
- 2 peotäit kukeseeni või muid seeni
- 1 keskmine sibul
- köögiviljapuljongit
- 3 sl meelepärast jahu
- natuke oliiviõli
- sorts vett
Prae tükeldatud sibul ja seened kergelt pannil ning lisa riisipudrule koos puljongipulbri, jahu, natukese oliiviõli ja vähese veega. Sega hoolikalt. Vooli mõnusad pätsid ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Söö värske salati, leivaga või niisama.
Hea mõte! Väga head on muide ka suvikõrvitsapätsid (riivitud ja nõrutatud suvikõrvits segatud paksemapoolse pannkoogitaignaga, muidugi ilma suhkruta, maitseks soola, tüümiani ja valget pipart). Ja eriti head maitsevad need veel koos munas praetud räime liblikfileega. :)
VastaKustuta[...] Meie pere erilised lemmikud on ka riisi-kukeseenepätsikesed: [...]
VastaKustuta