• 1 lavašš
• 1 paprika
• karp šampinjone või muid seeni
• 2 sl sojakastet või natuke soola
• 2 sl majoneesi
• värsket tilli
Pese ja tükelda paprika. Pühi näppudega seentelt võimalik mustus. Lõika paprika ja seened viiludeks. Aseta pann kuumale pliidile ning vala pannile õli, tükeldatud seened ja paprika. Prae segu, kuni seened on juba palju pisemaks muutunud ja vedelikku pole enam nii palju. Lisa sojakaste või sool ning soovi korral tofukreem. Sega kõik hoolikalt läbi ning võta pann pliidilt ja keera kuumus maha. Siis tee lavašš lauale täiesti lahti, vala sinna segu ja värske till ühtlaselt peale ning rulli lavašš kokku. Ongi valmis! Nüüd võid veel endale sobivad tükid lõigata ning sööma asuda.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar