• nori lehti
• sushi riisi
• riisiäädikat
• kõva tofut
• 1 avokaado
• serveerimiseks marineeritud ingverit, sojakastet ja wasabit ehk jaapani mädarõigast
• bambusematti
• söömiseks pulki
Keeda sushi riis, kurna ning sega riisiäädikaga. Aseta nori leht, läikivam pool allapoole, bambusemati peale ja kata ühtlaselt sushi riisiga, jättes ülemise serva umbes 1cm ulatuses katmata. Lisa ühele servale tofu ja avokaado ribad, niisuta kergelt näpud ning keera sushi bambusemati abil rulli, lõpus kergelt pigistades. Kui rullid on valmis, võta niisutatud terav nuga ning lõika ära sushi ebaühtlased otsad ja seejärel lõika ühtlased tükid söömiseks. Võta sushitükk pulkade vahele, aseta selle peale veel marineeritud ingveri viil, kasta sojakastmesse ning soovikorral wasabisse.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar