neljale inimesele
Valmistamisaeg: 30 - minutit
- 3 - 4 sl õli
- 2 suurt sibulat
- 3 - 4 vart varssellerit
- 250 g šampinjone või muid seeni
- 250 g riisi
- 1- 1 ½ tl soola
- natuke jahvatatud musta pipart
- ½ l tomatimahla
- soovi korral natuke sojakastet
Võta üks paksema põhjaga pott või vokkpann ning aja seal õli kuumaks. Vala kuuma õli sisse tükeldatud sibulad ning kuumuta paar minutit. Seejärel lisa tükeldatud varsseller ning natuke hiljem seenetükid. Siis lisa riis, sool ja pipar. Hauta paar minutit ning seejärel lisa nii palju vett, et riis oleks täiesti kaetud ja jääks veel parajalt ülegi. Lase madalal kuumusel riisil podiseda, kuni see on peaaegu pehme. Lisa tomatimahl, sega ja hauta, kuni riis on täiesti pehme. Maitse ja lisa vajadusel natuke soola või sojakastet.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar