kuuele-kaheksale
- 400 g odrakruupe
- natuke jahvatatud musta pipart
- 2 tl köögiviljapuljongi pulbrit
- 2 suurt sibulat ja vastavalt maitsele soola
Soovitan kruubid eelneval õhtul likku panna, siis nad keevad kiiremini pehmeks. Kurna ja loputa kruubid ning pane need paksema põhjaga suuremasse potti keema (vett vala nii palju, et oleks kruupidest paar cm üle). Keeda kruupe, aeg-ajalt segades, umbes tund aega. Lõpus lisa maitseained, sega ning keeda veel paar minutit. Sama ajal, kui puder keeb, saad praadida sibulad: koori sibulad, lõika pooleks ja viiluta. Vala pannile paras ports õli, lisa sibulad ja natuke soola ning prae, kuni sibulaviilud on kuldpruunid. Serveeri putru koos praesibulatega.
Panin köögiviljakuubikute asemel sojakastet ja lisasin šampinjone ning brokkolit. Oi kui hea!
VastaKustutaKõlab nii hästi, Lilli!
VastaKustuta