10 - 11 pannkooki
- 5 dl täistera nisujahu
- 2 tl küpsetuspulbrit
- näpuotsatäis soola
- ürte (nt. kuivatatud majoraani või punet)
- 550 ml külma vett
Sega kõik kuivained läbi, lisa vesi, sega veel korralikult ning jäta umbes kümneks minutiks seisma. Pane teflonpann tulele. Vala kulbitäis tainast kuumale pannile (ilma õlita) ning prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Mina tegin täisterarullile seekord sellise täidise: purustasin köögikombainis sibula, küüslauguküüned, baklažaani, porgandid ja veerand kapsapead. Kuumutasin potis väheses vees 15 minutit, lisasin 150 ml tomatimahla, purk ube ning erinevaid ürte ja maitseaineid.
Tegin kaerajahust, sest muud polnud käepärast. Vett läks sedasi rohkem. Aga muidu kukkusid väga maitsvad välja!
VastaKustuta