- 8 - 10 kartulit
- 2 suuremat porgandit
- veerand keskmisest kapsapeast
- 6 peotäit tükeldatud kõrvitsat
- 1 sibul
- 3 küüslauguküünt
- 8 sl õli (mina panin päikesekuivatatud tomatite õliga pooleks)
- 4 loorberilehte
- vastavalt maitsele soola ja pipart
- 2 sl kuivatatud tilli
Koori kartulid ja porgandid. Lõika kartulid pooleks ja porgandid ratasteks. Haki kapsas, kõrvits ja sibul. Aseta kõik ahjuplaadile ning lisa ka küüslauguküüned, õli, purustatud loorberilehed, sool, pipar ja kuivatatud till. Küpseta 180-kraadi juures umbes tund aega, kuni köögiviljad pehmed. Serveerimiseks sobib ka näiteks taimne majonees.
[...] Taimetoit Hotpot in the [...]
VastaKustuta