- 250 g ehk pool lehttainast
- 8 keskmist (noort) porgandit
- 3 keskmist mugulsibulat
- näpuotsaga soola ja purustatud musta pipart
- 3 sl õli
9. juuni 2012
Lihtne porgandi plaadipirukas lehttainaga
Kui ma kokkasin kiiret ja lihtsat rabarberikooki, jäi mul pool lehttaigent üle. Olin ostnud just kotitäie värskeid noori porgandeid ning tekkis suur isu ühe mahlase porgandipiruka järele. Täidis on meie peres juba ajast aega sama olnud, ainult taignad on mõnikord vahetunud. Enamasti teeme sellist pirukat kulebjaaka stiilis pärmitaignaga, kuid seekord maandus täidis olude sunnil lehttaigna peale. Tulemus oli väga maitsev ning pirukas kadus vaagnalt imekiirelt.
Tellimine:
Postituse kommentaarid
(
Atom
)
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar