- 3 - 4 sl õli
- 1 sibul
- 2 porgandit
- 4 varssellerit
- paar peotäit värsket naati (nooremad on parimad)
- 1 väiksem noor rabarberileht
- 1 tl kuivatatud tüümiani
- 1 ½ tk (öko) köögiviljapuljongi kuubikut või vastavalt maitsele soola
- umbes 1 ½ l vett
- 2 kartulit
- 200 ml kookospiima
- serveerimiseks natuke tofut (mul oli maitserohelisega tofublokk)
14. mai 2013
Naadisupp kookospiima ja tofuga
Mis siin ikka pikalt keerutada. Mul jäi eilsest smuutiteost pool purki kookospiima üle ning värske naat pressib juba ammu ustest ja akendest sisse. Pealegi ei olnud ma hiiglama ammu suppi teinud. Muidu olin hirmus suur supisõber, aga nüüd on see väärt kõhupoolis unarusse jäänud. Kohe parandame selle vea. Haarasin supi sisse ka ühe väiksema värske rabarberilehe. Kui maitsev see supp sai! Ma ei olegi vist elus nii mõnusat ja kosutavat naadisuppi saanud. Kohe, kui olin toidu ära pildistanud, pistsin terve selle kausitäie pintslisse :) Ja tofu sobib siia suurepäraselt keedumuna asemel.
3 - 4 inimesele
Labels:
Gluteenivaba
,
Kartul
,
Porgand
,
Rabarber
,
Soodne
,
Supid
,
Tofu
,
Umbrohutoidud
Tellimine:
Postituse kommentaarid
(
Atom
)
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar