- 12 keskmist porgandit
- 500 g taimset lehttainast
- kimp värsket tilli
- soola ja pipart
- õli praadimiseks
Võta lehttainas sügavkülmast vähemalt paar tundi enne välja ning aseta tavalisse külmkappi. Pese porgandid, lõika keskelt pooleks ning keeda soolata vees pehmeks. Kurna, lase jahtuda, koori ning prae pannil õlis kuldpruuniks. Praadimise lõpus lisa vastavalt maitsele soola ja pipart. Mina praadisin kahes raksus, kuna porgandeid oli paras ports. Lõpus sega kõik praetud porgandid värske hakitud tilliga läbi. Rulli lehttainas jahusel pinnal laiali, lõika ruudud ning rulli iga ruudu sisse üks porgand. Küpseta 220 C ahjus 15 minutit. Sobivad suurepäraselt niisama snäkiks või näiteks supi kõrvale.
Mmm, väga isuäratavad!
VastaKustutaTere, mul on selline küsimus, kust saab osta tofut ning mis on selle hinnaklass?
VastaKustutaTofut müüakse näiteks Prismades, Konsumites, Kaubamaja toiduosakonnas, ökopoodides, Stockmannis ja ehk leidub ka mõnes Rimis või Selveris. Ühesõnaga enamikes suuremates poodides ja isegi väiksemates Konsumites peaks müügil olema. Hind jääb natuke alla 2 euro.
KustutaKas peale Säästu on ka teisi vegan lehttaignaid? Mu läheduses ei ole ühtegi ETK poodi :(
VastaKustuta