25 keskmist trühvlit
- 300 g tumedat
šokolaadi
- 150 ml täisrasvast
kookospiima
- 120 g mandleid
- 25 konserveeritud
kivideta kirssi
- kakaopulbrit trühvlite katmiseks
Murra šokolaad tükkideks ning aseta kaussi. Aja kookospiim keema
ning vala see koheselt šokolaadi peale. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Lisa
purustatud mandlid ja sega veel. Kata kauss toidukilega ning jäta vähemalt
neljaks tunniks või üle öö külmkappi. Kui segu on külmikus tahenenud, saad
hakata trühvleid vormima. Selleks võta üks supilusikatäis tahenenud
šokolaadisegu ja aseta see oma peopesa keskele. Vormi sellest väike lapik
„pannkook“. Aseta kirss selle keskele ning vormi „pannkoogi“ ääred hoolikalt
ümber kirsi ja seejärel vormi ja veereta
sellest ilus ümmargune trühvel. Nüüd veera trühvlit omakorda kakaopulbris. Jätka
protseduuri, kuni šokolaadisegu ja kirsid on otsas. Trühvleid saab säilitada
nii toatemperatuuril kui ka külmikus.
Tundub hea, aga kas seda saab teha ka tavalise piimaga??
VastaKustutaSaab ikka, aga mina lihtsalt veganina lehmapiima ei kasuta. Kookospiima maiku ei jää siin muide üldse, kui see muret peaks tekitama.
Kustuta